NEWS

  Ecologische verzorging en hygiëne

  Het assortiment van LUCAA+ omvat verzorgings producten en omgevingsreinigers voor huisdieren en paarden. Deze microbiële reinigers en verzorgers zijn speciaal ontwikkeld met proefdiervrije en milieuvriendelijke ingrediënten. Onaangename geuren worden niet gemaskeerd maar effectief geëlimineerd.

  LUCAA+ voor een gezonde en schone leefomgeving voor uw huisdieren zonder zware milieuverontreiniging en gezondheidsrisico’s.

  LUCAA+ is zuinig in gebruik, niet ontvlambaar en biologisch afbreekbaar.

   

  Horse Care Shampoo

  De uitgebalanceerde samenstelling van LUCAA+ Horse Care Shampoo in combinatie met de behulpzame micro-organismen zorgen voor een diepgaande reiniging en de introductie van het natuurlijke microbiële evenwicht. LUCAA+ Horse Care Shampoo is pH neutraal, hypoallergeen en mild voor de huid. Ook geschikt voor witte paarden.

  prijs: €15,72

  Horse Eczema Protection

  Zomereczeem of staart- en manen eczeem is voor de paardenliefhebbers een vervelende seizoensgebonden aandoening. Zomereczeem is een allergische reactie op bepaalde eiwitten waar steeds meer paarden last van krijgen. Deze eiwitten zijn afkomstig uit het speeksel van de Cullicoidesmug. Een beet van deze mug is pijnlijk en veroorzaakt vooral bij de manen en de staart lokale huidirritaties. Het afweermechanisme van het paard raakt verstoord en reageert hierop door een overdreven verdedigingsreactie. Het lichaam gaat histamine produceren die de enorme jeuk veroorzaakt. Zodra de overgevoeligheid is doorgebroken is vastgesteld dat de irritatie elke zomer erger wordt waardoor het paard zich open schuurt met alle gevolgen van dien.

  LUCAA+ Horse Eczema Protection is van unieke samenstelling. De toevoeging van natuurlijke Neemolie, citroengrasolie en eucalyptusolie doen de vervelende beestjes besluiten hun slachtoffer over te slaan. Ook steekvliegen en andere insecten voelen zich niet aangetrokken.

  prijs: €15,72

  Horse Eye Care

  LUCAA+ Horse Eye Care is mild en veilig in gebruik. Reinigt en verzorgd de ogen. Meestal zijn vliegen de oorzaak van oogontsteking bij paarden. Vliegen voeden zich op de huid en slijmvliezen. Vooral in de zomer zie je overal vliegen op de huid van paarden zitten. Dit kan uitmonden tot een echte plaag. Vooral de slijmvliezen van de ogen zijn hier erg gevoelig voor. Stof, vuil en haartjes kunnen ook oogontsteking veroorzaken. De ogen zijn rood, en tranen. De oogleden kunnen verdikken en de binnenkant van het ooglid puilt uit. Verzorg dit snel om ernstige beschadiging aan de ogen te voorkomen.

  prijs: €9,08

  Horse Glow Spray

  LUCAA+ Horse Glow Spray is een unieke formule. De toevoeging Lijnzaad- en Hennepzaadolie zorgen voor een stralende glanzende vacht. Het gehalte aan omega-3-vetzuren in lijnzaadolie is het hoogste van alle oliën. Hennepzaad olie is zeer voedzaam en bevat antioxidanten, eiwitten, caroteen, fytosterol, fosfolipiden, evenals een aantal mineralen zoals calcium, magnesium, zwavel, kalium, ijzer, zink en fosfor. Het is een bron van complete eiwitten en bevat alle twintig bekende aminozuren, waaronder de negen essentiële aminozuren. Het bevat ook vitamine A, B1, B2, B3, B6, C, D en E. De groene kleur in Hennepzaad olie is een gevolg van het hoge niveau van Chlorofyl die van aanwezig is in de zaden.

  prijs: €9,38

  Horse Intimate Care

  Voor een goede hygiëne moeten ook de geslachtsdelen van het paard regelmatig worden gereinigd. In de koker van een hengst of de ruin ontwikkelt zich een kleverige stof, (smegma) wat zich kan opstapelen en samen met ander vuil kan vormen tot klonters die ontstekingen kunnen veroorzaken. Bij witharige paarden zie je soms smegma vlekken op de binnenkant van de achterbenen. Bij een hengst of ruin zie bij het uitschachten van de penis vaak ook droge gele velletjes of korstjes zitten. Bij een merrie kan er vuil tussen de tepels zitten.

  LUCAA+ Horse Intimate Care is van milde samenstelling en geeft geen irritaties. De behulpzame micro-organismen ruimen de smegmavlekken op en zorgen voor een microbieel evenwicht van de geslachtsdelen waardoor het risico op een bacteriële infectie en de opstapeling van smegma aanzienlijk worden verminderd.

  prijs: €9,67

  Horse Ride & Go

  De nachtmerrie van elke paardenliefhebber is een zomerse buitenrit gekweld door steekvliegen en muggen. Zodra het paard begint te zweten vallen ze aan. Dit verstoort het plezier van paard en ruiter. LUCAA+ Horse Ride & Go is met zijn kleine verpakking makkelijk mee te nemen bij elke buitenrit. De speciale samenstelling van 100% natuurlijke ingrediënten houden steekvliegen en muggen op veilige afstand wat een buitenrit merkbaar aangenamer maakt.

  prijs: €6,35

  Horse Hooves Care

  Horse Hooves Care optimaliseert het microbiële evenwicht van de hoeven waarmee het risico op een bacteriële infectie met rotstraal als gevolg aanzienlijk wordt verlaagd. De behulpzame micro-organismen ruimen actief het organische vuil op, waardoor pathogene bacteriën (slechte bacteriën) geen kans krijgen zich verder te ontwikkelen.

  prijs: 10,29

   

  600_lucaa2.png

  Kerckhaert Ruitersport

  Laagstraat 3, 9140 Temse (België)

  tel. 03-771.40.15

  fax. 03-771.35.58

  info@kerckhaert.be