NEWS

  Jouw hond is toch ook de mooiste, liefste en meest bijzondere hond van de wereld? Je geeft hem al je liefde en aandacht, het beste voer, lange wandelingen en natuurlijk een mooie halsband en riem.

   

  Dog with a Mission vindt dat alle honden het beste verdienen en maakt unieke hondenriemen en halsbanden.

  400_fb-billy-ronde-1.jpg

  Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw hond. De missie van Dog with a Mission is op de eerste plaats om iedere hond met een mooie gekleurde halsband rond te laten lopen. Dog with a Mission blijft ontwerpen, vernieuwen, inkopen en inspiratie opdoen in verre landen om zo de mooiste producten te kunnen aanbieden. 

  Tevens gunt Dog with a Mission alle honden en andere dieren een goed en mooi leven. Daarom steunen ze bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zodat ook honden en andere dieren die het minder getroffen hebben een goed tehuis en liefdevolle verzorging krijgen. Op dit moment doneert Dog with a Mission een maandelijks bedrag aan Stichting Kunuku Kakelvers en aan Stichting Wings for Animals, een initiatief van 4 KLM stewardessen. 

   

  Op zonnig Bonaire doet stichting Kunuku Kakelvers goed werk voor zwerfhonden en andere verwaarloosde huisdieren. De voornamelijk Nederlandse vrijwilligers zorgen ervoor dat verwaarloosde honden weer op adem kunnen komen, (medische) verzorging krijgen, zich weer happy gaan voelen én een nieuw liefdevol thuis vinden.  

  Meer weten over het werk van Kunuku Kakelvers: http://fkk-bonaire.org/nl/

   

   

  300_dsc_4934.jpgHet doel van Stichting Wings for Animals is om kleine tot middelgrote projecten waar ook ter wereld te ondersteunen. Tevens willen zij mensen bewust maken van dierenleed wereldwijd en hen motiveren hier iets aan te doen. Deze projecten ondersteunen zij door middel van donaties, het meenemen van goederen en te helpen op locatie. Ook bij deze stichting voelt Dog with a Mission zich speciaal verbonden, doordat een van de initiatiefneemsters ook verbonden is met de KLM en daardoor met eigen ogen kan zien waar de donaties voor gebruikt worden en zelfs spullen mee kan nemen.

  Meer over Wings for Animals: www.wingsforanimals.nl

   

    

  500_dwam_kassa.jpg

  Kerckhaert Ruitersport

  Laagstraat 3, 9140 Temse (België)

  tel. 03-771.40.15

  fax. 03-771.35.58

  info@kerckhaert.be