NEWS

  En dan nu... Paardrijden! 

  Je haalt je trouwe viervoeter uit de wei om te gaan rijden, maar zo te zien zul je eerst nog flink moeten poetsen. Als eerst die vuile vlekken van z'n benen wassen. Met de Bianco Wash van Cavalor behaal je binnen de kortste keren een oogverblindend resultaat. Daarmee verdwijnen de meest hardnekkige vlekken en ziet jouw paard er meteen een stuk frisser uit! Even goed borstelen en voor een stralende finishing touch gebruik je Cavalor's Star Star Shine. Je stapt op je glimmend zadel, gepoetst met de beroemde Leather Soap, om vervolgens aan je training te beginnen. 

  Bezweet komt je paard terug op stal en daarom geef je hem nog een verfrissende douche met CoolSens. Nog een schepje Electrolyte Balance door z'n eten voor de nodige aanvulling van elektrolyten, voordat je de staldeur met een gerust gevoel kunt sluiten.

   

  Grote kans dat jij met een van de Cavalor producten al kennis hebt gemaakt. Vul vanaf 31 mei t/m 11 juli je voorraad aan of probeer een nieuw product. Bij aankoop van een Cavalor product maak je namelijk kans op een toffe prijs, zoals een fleecedeken, hooizak, zadeldek of een bodywarmer!

   

  500_fb_advert.jpg

  Kerckhaert Ruitersport

  Laagstraat 3, 9140 Temse (België)

  tel. 03-771.40.15

  fax. 03-771.35.58

  info@kerckhaert.be